söndag 29 maj 2011

oj vad jag blev morsdagsfirad ! den kommer på posten ! och blommor !

torsdag 26 maj 2011

hej marc!

lördag 21 maj 2011

dagens ångest

köpa bil. ååååhhh. jag ville verkligen inte, jag kan i n g e n t i n g om bilar, men lotten föll på mig. och storebror som har kommit för att vara behjälplig och allt. jag vill ha en liten miljövänlig bil, pendelstor liksom. gärna svart eller grå. kanske beige ? mer vet jag inte. 4 hjul och en ratt ? broms och gas ?
hur som helst, efter 6 timmar på olika ställen och x antal provkörningar finns tre kandidater som jag i jämställdhetens namn överlåter till herr t att välja mellan. själv tänker jag åka på loppis i morgon med barnen. mer min grej.

torsdag 19 maj 2011

vvv

vattkopps-vab-vecka. idag jobbade jag min enda dag den här veckan. katastrof. nästa vecka blir det iaf tre dagar plus att jag tar mig in till ett möte vid tretiden kommande måndag. om man ska vara riktigt petnoga så var jag dessutom på kontoret i fyra timmar i måndagskväll. så då är det kanske ok att jag har bokat en väskshopping date med svägerskan i hufvudstaden på torsdag em.

måndag 16 maj 2011

tävla

idag skulle jag varit med jobbet i västerås hela dagen, men det bidde inget med det för jag fick vara hemma med två barn och hundratjutolv vattkoppor istället. dagen hade ju varit bra mycket roligare om jag dessutom hade haft 40 par skor att ta hand om. nu har jag inte det, men jag är i alla fall med och tävlar om det hos TLC efter tips från västerås.

söndag 8 maj 2011

vårskrik

saker vi har planterat i helgen:
- polstjärnan, två stycken.
- stockrosor.
- vinbär och krusbär. sammanlagt fem stycken.
- pioner.
- björnbär.
- något litet och krypigt över stenröset/jordhögen.
- kryddor.
antal gånger lilla e har slagit sig i helgen:
-tjugotolv. varav en gång riktigt ordentligt. då var jag inte hemma. tur det. ännu mer tur att grannen som är sjuksköterska var hemma. det gick bra i alla fall.
det där med att jobba i morgon det måste väl ändå vara hittepå ? för semestern har ju börjat nu. visst?

lördag 7 maj 2011

hemma. från storstadslarm, tunnelbana och flodbåt till skällande rådjur, skrikande fasaner och hohoande ugglor i trädgården. från daglig frukost på gerbeaud till frukost hemma med barnen, mina fina underbara barn. semestern har varit underbar men att komma hem slår allt. alltid.