onsdag 23 februari 2011

saker som stört mig under veckan

- jag har inte köpt en väska, ännu.
- jag har nästan krockat med ett rådjur, det var bilen innan mig, men den smet och jag fick ringa polisen medan rådjuret låg och pep i diket.
- jag hinner aldrig måla naglarna och vinet jag precis öppnade var inge´ gott.
- det dröjer helt till hösten innan vi får en till heltidare på mitt jobb.
- snön, snön, snön. hatar´t.
- jag har inga vettiga toppar att ha på mig och jag hinner inte handla några heller.
- man kan inte handla fina conversegummistövlar ens på nätet.
- tappade mitt fina örhänge och hittade det dagen efter utanför jobbet. söndertrampat.

vi lever men

både jag och herr t jobbar mest. resten av tiden är vi med barnen. men det händer saker med barnen, herregud. lilla e har fyllt tre år och s (5 år) har kommit in i tonåren.
hon sa vid matbordet häromdagen att hon upplevde att (märk väl, ungen sa: "jag upplever att..") jag hotade henne när jag sa att det minsann inte kunde bli en massa vindruvor efter maten om hon inte åt lite sallad. hon fortsatte med att säga att det är förbjudet att hota barn och jag inte kan tvinga något barn att äta sallad.
nähe.

söndag 13 februari 2011

varje morgon när jag går ut genom ytterdörren, vid ca 06 hör jag rassel och rörelser som av plötslig flykt inne i skogen bakom huset. ofta finns det färska spår av allt möjligt i trädgården. stora som små med varierat antal klor, tassar eller klövar. jag föreställer mig hur alla djuren står uppradade längs med skogsbrynet om kvällarna och väntar med stora ögon på att vi ska släcka ljuset för att sedan börja smyga närmare och leta efter korv och mackor som vi brukar lägga ut. än har jag inte sett vildsvinsspår vid huset men jag vill gärna vara uppe någon natt för att spana och försäkra mig om att de inte kommer så nära.

söndag 6 februari 2011

vi avslutade helgen med fika för vänner som far till italien i morgon. 6 månader i rom har de framför sig. jomantackar. enjoy your stay a, a & a!

bestämt

- jag ska spara ut håret (igen)
- ta mig i kragen och fixa nya glasögon
- vårresa
- ny parfym får blir miss dior. fast jag är 35+ och snarare ogift än miss.