måndag 28 juni 2010

jag fortsätter med ytterligt sporadiska inlägg under sommaren. hörs någon gång emellanåt.

söndag 20 juni 2010

helgens väsentligheter

på piratfest med flytväst. karameller och jos hela kvällen.
vissa tog sig en tur till häst i mycket stor hjälm. det var dagen efter piratfesten.
också status gräsmatta: det tar sig. det kommer till och med gräs där det inte är sått. typ under stenarna. ja, vi ska plocka bort dem. snart.

lördag 19 juni 2010

idag piratfest i nacka. jag vet inte om det är i Bröllopets anda eller en fullständig bojkott, men jag misstänker det senare. jag kommer dock att försöka se tv-repriserna, tro inget annat.

tisdag 15 juni 2010

det är bara att önska sig. bra att det regnar å ena sidan (gräsmattan! gräsmattan!) men å andra sidan.... lite solbränna skulle inte heller sitta fel

måndag 7 juni 2010

i natt drömde jag att jag sprang. i blanka löpartights och snabba skor. intervaller och långsam jogg runt runt i en stad.
kan ha något med söndagens bloggbrunch att göra. två åttondelar av deltagarna hade nämligen maratonat. hatten av för dem, jag är djupt imponerad.

söndag 6 juni 2010

vi har gräs! en svag men omisskännlig skugga av gräs. vi har också 4 äppelträd, ett plommonträd, två körsbärsträd, varav ett ganska ledset. snart har vi också trettio små gula hallonplantor i jorden. saknas gör fortfarande klätterros, jasmin, syrener och kaprifol. så är vi klara för i år.

lördag 5 juni 2010

idag biblioteket.

fredag 4 juni 2010

4 år och 7 månader. hon läser. ett och ett ord i taget med lite hjälp. men hon läser.

torsdag 3 juni 2010

kurs


i tre dagar. god mat. gott sällskap. bra föreläsare och vackert väder. men framförallt skönt att komma hem.